Onze diensten

Basisregistraties – BAG, BGT en WOZ

Geomij heeft haar sporen ruimschoots verdiend in het bijhouden van de basisregistraties. Waar mutaties in het verleden nog veelal terrestrische werden ingewonnen en daarna verwerkt, worden de meeste mutaties nu verwerkt vanuit luchtfoto’s en/of puntenwolken.

Ontzorgen in Basisregistraties

Geomij heeft in de afgelopen jaren deze slag succesvol gemaakt en kan je als bronhouder volledig ontzorgen voor de BAG, BGT en WOZ. Uiteraard kunnen wij de BGT-geometrie voor je overnemen in je BOR applicatie.

Zekerheid  BGT, BAG en WOZ-registraties

Het liefst verzorgen wij alle werkzaamheden om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen om u zodanig volledig te ontzorgen. Wij kunnen dit tegen een vaste prijs.
Wij bieden je de zekerheid dat de BGT, BAG en WOZ registratie tijdig en correct wordt bijgehouden. Dit betekend dat wij signalering, kartering, inwerken in de basisregistratie, terrestrische inwinning en oplevering in het gewenste format aanbieden tegen een vaste prijs. Wij gaan er van uit dat je organisatie de benodigde luchtfoto’s beschikbaar stelt en indien gewenst verzorgen wij dit voor je.

Zo heb je de handen vrij om de belanghebbenden binnen en buiten je organisatie van actuele informatie te voorzien en de belanghebbenden hierover te adviseren.

Geef mij advies

Wil je meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen?

Sylvia Jansen
Commercieel Directeur
T. 0475-40 28 29
Voordelen
op een rij
 • Volledige ontzorging met betrekking tot de basisregistraties.
 • Vaste jaarlijkse kosten, dus budgetzekerheid.
 • Wij zijn gespecialiseerd en werken kostenefficiënt.
 • Duurzaamheid, we zitten in de buurt.
 • Je afdeling krijgt ruimte om advies te geven over je geo-informatie als de bijhouding is verzekerd.
 • Binnenkort wordt de voortgang van onze dienstverlening inzichtelijk in een webportaal waardoor je afnemers volledig kunt informeren.
 • Geomij levert ook aanverwante diensten zoals:
  • Kadastrale landmeetkundige diensten
  • Situatie metingen – 0 metingen

Voor wie

Deze dienst is ontwikkeld voor bronhouders die vanuit de BAG, BGT of WOZ een wettelijke verplichting hebben om deze registraties bij te houden. Veelal zijn dit lokale en regionale overheden zoals Gemeenten, Waterschappen en Provincies.

Waterschappen

Wij ondersteunen waterschappen bij inwinnen, beheer en beschikbaar stellen van al je GEO gerelateerde data.

Lees meer

Scroll naar boven