Onze diensten

Basisregistraties – BAG/BGT/WOZ

Geomij heeft haar sporen ruimschoots verdiend in het bijhouden van de basisregistraties. Waar mutaties in het verleden nog veelal terrestrische werden ingewonnen en daarna verwerkt, worden de meeste mutaties nu verwerkt vanuit luchtfoto’s en/of puntenwolken.

Ontzorgen in Basisregistraties
Geomij heeft in de afgelopen jaren deze slag succesvol gemaakt en kan u als bronhouder volledig ontzorgen voor de BAG, BGT en WOZ. Uiteraard kunnen wij de BGT-geometrie voor u overnemen in uw BOR applicatie.

Zekerheid  BGT/BAG/WOZ-registraties
Het liefst verzorgen wij alle werkzaamheden om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen om u zodanig volledig te ontzorgen. Wij kunnen dit tegen een vaste prijs.
Wij bieden u de zekerheid dat de BGT, BAG en WOZ registratie tijdig en correct wordt bijgehouden. Dit betekend dat wij signalering, kartering, inwerken in de basisregistratie, terrestrische inwinning en oplevering in door het door u gewenste format aanbieden tegen een vaste prijs. Wij gaan er van uit dat uw organisatie de benodigde luchtfoto’s beschikbaar stelt en indien gewenst verzorgen wij dit voor u.

Zo heeft u uw handen vrij om de belanghebbenden binnen en buiten uw organisatie van actuele informatie te voorzien en de belanghebbenden hierover te adviseren.

Geef mij advies

Wilt u meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen?

Martine Philipsen
Projectleider
Voordelen
op een rij
 • Volledige ontzorging met betrekking tot de basisregistraties.
 • Vaste jaarlijkse kosten, dus budgetzekerheid.
 • Wij zijn gespecialiseerd en werken kostenefficiënt.
 • Duurzaamheid, we zitten in de buurt.
 • Uw afdeling krijgt ruimte om advies te geven over uw geo-informatie als de bijhouding is verzekerd.
 • Binnenkort wordt de voortgang van onze dienstverlening inzichtelijk in een webportaal waardoor u uw afnemers volledig kunt informeren.
 • Geomij is een regionale werkende organisatie met kennis van haar regio. Samen met ons zusterbedrijf FACTO GEO met kantoren in Deventer, Groningen, Bunschoten en Sliedrecht zijn wij altijd in de buurt.
 • Geomij levert ook aanverwante diensten zoals:
  • Kadastrale landmeetkundige diensten
  • Situatie metingen – 0 metingen

Voor wie

Deze dienst is ontwikkeld voor bronhouders die vanuit de BAG, BGT of WOZ een wettelijke verplichting hebben om deze registraties bij te houden. Veelal zijn dit lokale en regionale overheden zoals Gemeenten, Waterschappen en Provincies.

Gemeenten

Wij helpen u met het inwinnen en beheren van GEO-data. Via één digitaal GEO-platform stellen we deze beschikbaar.

Lees meer

Waterschappen

Wij ondersteunen bij het inwinnen, beheer en beschikbaar stellen van al uw GEO gerelateerde data.

Lees meer

Provincies

Wij ontzorgen u bij het inwinnen van GEO-data, zodat u de assets efficiënt kunt beheren en uw projecten kunt realiseren.

Lees meer

Aanverwante diensten

Sorry, geen match gevonden

Scroll naar top