Onze klanten

Waterschappen

Waterschappen hebben te maken met grote vraagstukken om hedendaagse problemen op te lossen zoals klimaatverandering, wateroverlast, water tekort, Ruimte voor de rivieren, leefbaarheid van de omgeving en voldoende schoon en veilig drinkwater.  Daarbij opereren ze tussen een wettelijk kader en een steeds mondiger wordende burger.

De juiste GIS-informatie

Vraagstukken met een locatie component waarbij actuele, uniforme, volledige en correcte geodetische data en GIS-informatie steeds belangrijker worden. Geomij heeft ruime ervaring om zowel projectmatig als beheersmatig deze data in te winnen en te bewerken en om je systemen te vullen. We kunnen medewerkers, beleidsmakers en uitvoerders ondersteunen om ambities waar te maken.

Inwinnen en beheer voor waterschappen

Geomij heeft meerdere diensten ingericht om Waterschappen te ondersteunen. Wij maken hiervoor gebruik van diverse inwinmethoden en wij zijn bekend met en beschikken over alle benodigde gangbare software applicaties. Tevens maakt Geomij, conform overheidsbeleid, veelvuldig gebruik van open data.

Wij richten het GEO-platform in

Tenslotte kan Geomij helpen met het inrichten van GEO platformen waardoor burgers visueel inzicht krijgen in de plannen van het waterschap en indien gewenst ook participeren en meedenken. Met Geomij zet je de juiste stappen op weg naar een goed ingerichte (digitale) omgeving. Niet met algemene verhalen en adviezen, maar met informatie, diensten en producten op maat. Passend bij je ambities en in een logische volgorde.

 

Geef mij advies

Wil je meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen?

Danny Wouters
Directeur
T. 0475-402829
Scroll naar boven