Onze klanten

Waterschappen

Waterschappen hebben te maken met grote vraagstukken om hedendaagse problemen op te lossen zoals klimaatverandering, wateroverlast, water tekort, Ruimte voor de rivieren, leefbaarheid van de omgeving en voldoende schoon en veilig drinkwater.  Daarbij opereren ze tussen een wettelijk kader en een steeds mondiger wordende burger.

De juiste GIS-informatie
Vraagstukken met een locatie component waarbij actuele, uniforme, volledige en correcte geodetische data en GIS-informatie steeds belangrijker worden. Geomij heeft ruime ervaring om zowel projectmatig als beheersmatig deze data in te winnen en te bewerken en om uw systemen te vullen. We kunnen uw medewerkers, uw beleidsmakers en uitvoerders ondersteunen om uw ambities waar te maken.

Inwinnen en beheer voor waterschappen
Geomij heeft meerdere diensten ingericht om Waterschappen te ondersteunen. Wij maken hiervoor gebruik van diverse inwinmethoden en wij zijn bekend met en beschikken over alle benodigde gangbare software applicaties. Tevens maakt Geomij, conform overheidsbeleid, veelvuldig gebruik van open data.

Wij richten uw GEO-platform in
Tenslotte kan Geomij u helpen met het inrichten van GEO platformen waardoor burgers visueel inzicht krijgen in de plannen van uw waterschap en indien gewenst ook kunnen participeren en meedenken.
Met Geomij zet u de juiste stappen op weg naar een goed ingerichte (digitale) omgeving. Niet met algemene verhalen en adviezen, maar met informatie, diensten en producten op maat. Passend bij uw ambities en in een logische volgorde.

 

Geef mij advies

Wilt u meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen?

Tim
Landmeter
Anita Poeth
Secretariaat/Administratief Medewerker
T. 0475-402829
Ronald Hiemstra
Teamleider Kadastraal / VGM-functionaris
Richard van Emden
Projectleider
Sylvia Jansen
Commercieel Directeur
T. 0475-40 28 29
Danny Wouters
Directeur
T. 0475-402829

Thema's

Onze diensten sluiten aan bij thema’s welke belangrijk zijn voor Waterschappen, zoals:

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Gerelateerde diensten

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll naar top