Thema's

Energie transitie

Diverse opdrachtgevers hebben op verschillende manieren te maken met de "Energie Transitie". Geomij ondersteunt deze opdrachtgevers door GEO/GIS data in te winnen, te verwerken en te beheren. Deze GEO/GIS informatie ondersteunt de beleidsmakers en uitvoerders in keuzes die ze moeten maken. Voor een gemeente betekent "Energie Transitie" iets anders dan voor een woningbouwvereniging of een waterschap. Geomij heeft daarom diensten ontwikkeld die passen bij de verschillende klantgroepen en hun vraagstukken rondom energie transitie. Naast de door ons ontwikkelde diensten kan Geomij ook maatwerk leveren. Hierbij wordt gekeken of we onze GEO/GIS kennis kunnen inzetten om een klant specifiek probleem op te lossen.
geomij - onze klanten achtergrond

Gerelateerde diensten

Energie transitie scan

Op basis van een digitaal 3D-model laten wij u zien hoe uw gebouw energiezuiniger kan worden.

Lees meer

Maatwerkprojecten

Op zoek naar maatwerk voor uw geodetische vraagstuk? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Bekijk het laatste nieuws

Geomij opnieuw gecertificeerd voor VCA* en ISO 9001
Wij zijn trots dat Geomij afgelopen juli opnieuw is gecertificeerd voor VCA* en ISO 9001 na een succesvolle externe audit.  
Directiewisseling Geomij B.V.
Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd treedt Dick van der Schee eind december 2021 terug als directeur van Geomij B.V. Zijn taken zullen worden overgenomen door Danny Wouters. Danny is een ervaren manager die al geruime tijd werkzaam is in onze branche. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat hij de goede positie …

Directiewisseling Geomij B.V. Lees verder »

Scroll naar top