Directiewisseling per 1 januari 2018

Raymond Bosgoed heeft met ingang van 1 januari 2018 Dick van der Schee opgevolgd als operationeel directeur van Geomij. Raymond heeft hiervoor gewerkt als sectormanager Vastgoed bij FACTO GEO en is bij het Kadaster in dienst geweest in de functie van senior inkoopadviseur. Wim Kruidenier heeft, eveneens met ingang van 1 januari 2018, de functie van statutair directeur bij Geomij aanvaard. Wim is onder andere regiemanager uitbesteding geweest bij het Kadaster.
Onze hoogstaande landmeetkundige dienstverlening wordt met deze personele mutaties geborgd en de goede en plezierige samenwerking wordt hiermee gecontinueerd.

Over Geomij: de organisatie

De gekwalificeerde en ervaren specialisten werken met veel plezier en nauwgezet aan uiteenlopende landmeetkundige projecten. Onze specialisten zijn sterk in meetwerk: inmeten, uitzetten, verwerken, beheren en presenteren van geo-informatie. Geomij is sterk op het gebied van kadastrale dienstverlening, bouwmaatvoering, basisregistraties en profielmetingen. Wij voeren landmeetkundige werkzaamheden uit voor verschillende organisaties zoals gemeenten, provincies, Kadaster, waterschappen en bouwbedrijven.

Heeft u deskundige ondersteuning nodig voor bij landmeetkundige werkzaamheden? Door onze specialisten bij u te detacheren zorgen wij er voor dat uw projecten goed verlopen. Op zoek naar maatwerk in uw landmeetkundige projecten? Samen met u kijken wij naar de juiste invulling en zorgen we met elkaar voor het gewenste resultaat.
Team foto Geomij

 

GEOMIJ: STERK IN MEETWERK

 

Historie

Geomij B.V. werkt inmiddels ruim 35 jaar als volledig zelfstandig landmeetkundig bureau. Gevestigd in het zuidoosten van Nederland biedt Geomij B.V. in geheel Nederland, maar ook in België en Duitsland, haar landmeetkundige dienstverlening aan.

 

Team

Bij Geomij werken vakbekwame en enthousiaste mensen die gedreven zijn en zich betrokken voelen bij uw landmeetkundige projecten. Geomij heeft veel ervaring door de vele uiteenlopende projecten die wij voor verschillende opdrachtgevers hebben uitgevoerd. Met die ervaring hebben wij een specialistisch team met deskundige medewerkers kunnen opbouwen. Deze specialistische kennis op het gebied van landmeetkundig meetwerk deelt ons team graag met u!

 

Vakkennis

De medewerkers van Geomij zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het uitvoeren van landmeetkundige voorkomende werkzaamheden. Zij beschikken over een vakdiploma op MBO, HBO of academisch niveau. In veel gevallen aangevuld met interne cursussen en trainingen. Ook zijn er collega’s die naast hun geodetische opleiding bijvoorbeeld zijn opgeleid in civiele techniek, bouwkunde en werktuigbouwkunde.

Actuele vacatures

Op zoek naar een zelfstandige baan vol afwisseling? Bekijk onze Landmeetkundige vacatures en neem contact met ons op.

Landmeter (m/v) 32-40 uur

Als Landmeter voer je zelfstandig landmeetkundige meetwerkzaamheden heel nauwkeurig en conform specificaties uit. Daarnaast verwerk je efficiënt en accuraat de ingewonnen gegevens.

Lees meer

GeoBusiness Nederland

Geomij is lid van GeoBusiness Nederland. GeoBusiness Nederland is de branchevereniging voor bedrijven die werken met geo-informatie. De vereniging biedt een platform voor samenwerking tussen haar leden en andere bedrijven, overheidsorganisaties, maatschappelijke organisaties, brancheorganisaties en onderzoek-, onderwijs- en wetenschapsinstellingen. Als lid van GeoBusiness Nederland maken wij deel uit van een netwerk van bedrijven die actief zijn op het gebied van geo-informatie en -technologie. Dit netwerk zorgt ervoor dat kennis en ervaringen worden uitgewisseld. Dit biedt mogelijkheden zoals samenwerking op het gebied van innovatie, een krachtige stem op het gebied van belangenbehartiging en toegang tot Nederlandse en internationale bedrijven, overheden, organisaties, beleidsmakers en politici.

Bezoek de website van GeoBusiness

GeoFort

Geomij is sponsor van GeoFort.
GeoFort is een educatieve attractie op een spannend fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie op het gebied van cartografie en navigatie. Op GeoFort maakt de bezoeker kennis met oude en nieuwe geotechnieken in de GeoExperience, het ‘intelligent’ doolhof en de Vleermuisspeurtuin. Ook is er op GeoFort het 3D Café en zijn er verschillende vergaderzalen en is het een prachtige evenementenlocatie.
Bezoek de website van GeoFort

Onze deskundige landmeetkundige specialisten zorgen voor kwaliteit in meetwerk.

Lees meer

Geomij Sterk in Meetwerk

Natronchemieweg 3a
6049 CN Roermond

Volg ons: Volg Geomij ook op Linkedin


T 0475- 402829
E offerte@geomij.nl

disclaimer

menu