Wij ondernemen duurzaam

Co2 Prestatieladder

Bij Geomij vinden we het heel belangrijk dat we op een zorgvuldige en verantwoorde wijze omgaan met onze klanten, medewerkers, materialen en onze omgeving.

We zijn al jaren VCA*, ISO 9001 gecertificeerd en daarmee borgen we continu onze inzet op het gebied van verbeteringen bij onze vastgestelde VGM normen. In november 2021 hopen we ook ISO14001 gecertificeerd te worden.

Geomij is gecertificeerd voor de CO2 prestatie ladder en we gaan inzetten op een sterke reductie van onze eigen CO2 voetafdruk. Hiervoor nemen we in de gehele breedte de nodige maatregelen: we gaan de planning van het woon-werkverkeer van onze medewerkers nóg efficiënter maken, we willen onze locatie zo energiezuinig mogelijk maken én we gaan inzetten op een verdere vergroening van ons wagenpark. Ook letten we extra op de kleintjes, zoals bijvoorbeeld het terugdringen van ons papiergebruik en een verdere digitalisering van de wijze waarop we werken.

We werken bij voorkeur met partijen die het terugdringen van hun eigen CO2 uitstoot minstens zo belangrijk vinden als wij zelf, want met een gezamenlijke verantwoordelijkheid én inzet komt het uiteindelijke doel veel sneller in zicht!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen?

Dick van der Schee
Directeur
T. 0475-402829
Scroll naar top