Onze klanten

Woning- en utiliteitsbouw

Nederland verandert in een rap tempo, aangejaagd door maatschappelijke vraagstukken als woningtekort, energietransitie en mobiliteit. De komende jaren is er een grote behoefte aan betaalbare en energiezuinige woningen. Hiermee neemt ook de behoefte aan ervaren, flexibele en capabele maatvoerders toe in de woning- en utiliteitsbouw.

Maatvoering op maat
Onze maatvoerders werken met de nieuwste meetinstrumenten en volgens strikte protocollen om hoge kwaliteit en nauwkeurigheid te kunnen garanderen.
Wij hebben protocollen ontwikkeld om faalkosten te voorkomen. Wij gaan voor een betrouwbare samenwerking en dankzij onze korte communicatielijnen, onze klantgerichte manier van werken en de expertise van onze landmeters en maatvoerders realiseren wij elk project op maat.
Uw maatvoering op maat: onze maatvoerders staan voor u klaar en zorgen voor een met precisie ingemeten bouwproject.

Ons dienstenpakket
Wij beheersen alle aspecten van het landmeten en maatvoeren en verlenen het liefst deze dienstverlening in samenhang.
U kunt bij Geomij terecht voor het uitzetten van de bestaande of nieuwe kadastrale grenzen, situatiemetingen, hoogtemetingen of volumebepalingen. Maar ook voor het uitzetten van grondwerk, stramienen, palenplannen, funderingen en verdiepingsvloeren.
Tenslotte verzorgen wij de revisiemetingen van de nieuwe situatie ten behoeve van uw beheersysteem.

Scannen renovatieprojecten
Vandaag de dag krijgen panden vaak een herbestemming en moeten gebouwen energieneutraal worden gemaakt. Wij hebben hier specifieke diensten voor ontwikkeld.
Wij kunnen uw panden volledig scannen en wij verwerken de scandata. Deze gegevens vormen voor u de basis om bijvoorbeeld een herontwerp van het te renoveren pand te ontwikkelen.

Geef mij advies

Wilt u meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen?

Danny Wouters
Directeur
T. 0475-402829

Thema's

Onze diensten sluiten aan bij thema’s welke belangrijk zijn voor Woning- en utiliteitsbouw, zoals:

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Gerelateerde diensten

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll naar top