Onze klanten

Provincies

Provincies spelen een belangrijke rol bij het oplossen van mobiliteitsproblemen. Het provinciale wegennetwerk en de assets op en langs de wegen moeten niet alleen worden beheerd. Wegen moeten ook regelmatig worden aangepast om aan de snel veranderende mobiliteitsbehoeften te blijven voldoen.

Locatiecomponent: GEO-data inwinnen en beheren

Bij vraagstukken met een locatie component wordt uniforme en correcte geodetische data en GIS informatie steeds belangrijker. Geomij heeft ruime ervaring met het inwinnen en het beheren van actuele GEO-data. Wij kunnen deze data projectmatig inwinnen, bewerken en systemen voorzien van deze data.

Geomij ontzorgt met bijhouding en beheer

Geomij heeft meerdere diensten ingericht om u als provincie te ontzorgen. Wij maken hierbij gebruik van diverse inwinmethoden. Bovendien zijn wij zijn bekend met en beschikken wij over alle benodigde en gangbare software applicaties. Geomij maakt hierbij veelvuldig gebruik van open data, conform overheidsbeleid.

Inrichten GEO-platform

Onze specialisten helpen u met het inrichten van GEO-platformen. Hiermee krijgen interne en externe belanghebbenden visueel inzicht in de provinciale plannen en indien gewenst kunnen zij ook participeren en meedenken.

Samen op weg naar één digitale omgeving

Met Geomij zet u de juiste stappen op weg naar een goed ingerichte (digitale) omgeving. Niet met algemene verhalen en adviezen, maar met informatie, diensten en producten op maat.
Passend bij de ambities, en in een logische volgorde. Wij kunnen GEO- en GIS-medewerkers, beleidsmakers en uitvoerders ondersteunen om ambities waar te maken!

Geef mij advies

Wil je meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen?

Sylvia Jansen
Commercieel Directeur
T. 0475-40 28 29
Scroll naar boven