Onze klanten

Project­ontwikkelaars

Sinds 40 jaar is Geomij betrokken bij grote bouwprojecten. Ook de komende decennia heeft Nederland een enorme uitdaging om te voorzien in de groeiende behoefte aan woningen en de bijbehorende infrastructuur. In combinatie met de energietransitie waarbij kantoren, woningen, stadsblokken, wijken of soms hele gemeenten energie neutraal gemaakt moeten worden.

Of het nu gaat om uitbreidingswijken, inbreidingswijken, stedelijke herverkaveling of nieuwe kantoor en industriële locaties. Dergelijke projecten komen alleen tot stand dankzij initiatief, inzet en begeleiding van projectontwikkelaars.

Als Geodetisch ingenieursbureau is Geomij vaak van begin tot eind betrokken bij projecten. Dit begint bij de eerste 0-meting om de huidige situatie in beeld te brengen. Als de plannen gereed zijn wordt Geomij betrokken bij de kadastrale perceelsvorming waardoor er weer rechtszekerheid is met betrekking tot eigendom van de percelen. Vervolgens is Geomij veelal in opdracht van aannemers betrokken bij de bouwwerkzaamheden. Tenslotte als de projecten zijn opgeleverd moet de nieuwe actuele situatie worden ingemeten ten behoeve van de basisregistraties maar ook voor organisaties die deze data nodig hebben voor hun beheersysteem.

Gedurende het project kan Geomij voor u een GEO platform inrichten waardoor belanghebbenden visueel inzicht krijgen in de plannen en de vorderingen van het project.

Voor het geval de bestaande situatie moet worden aangepast, bijvoorbeeld het energiezuinig maken van woning(blokken) maar ook bij het ombouwen van kantoren naar woonunits heeft Geomij een specifieke dienst ontwikkeld. In dat geval beginnen we eerst met een renovatie meting zodat architecten en tekenaars op basis van een zeer nauwkeurige 0-meting verder kunnen ontwerpen.

Met Geomij zet je de juiste stappen op weg naar een goed ingerichte omgeving. Niet met algemene verhalen en adviezen, maar met informatie, diensten en producten op maat. Passend bij  de ambities en in een logische volgorde.

Geef mij advies

Wil je meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen?

Sylvia Jansen
Commercieel Directeur
T. 0475-40 28 29
Scroll naar boven