Onze klanten

Omgevings­adviseurs

Sinds 40 jaar is Geomij betrokken bij veranderingen in de leefomgeving. Ook de komende decennia heeft Nederland een enorme uitdaging om te voldoen aan klimaatdoelstellingen en daaruit afgeleide ambities. Of het nu gaat om ruimte voor de rivier, Natura 2000 of voldoen aan de groeiende behoefte aan woningen, mobiliteit en ontspanning. Al deze ambities hebben invloed op onze leefomgeving die we kwalitatief hoog willen houden.

Als Geodetisch ingenieursbureau is Geomij vaak van begin tot eind betrokken bij projecten in de leefomgeving. Voor vele opdrachtgevers zoals gemeenten en waterschappen wordt de geodetische beheerdata ingewonnen door Geomij. Deze beheerdata spelen vaak een belangrijke rol bij het ontwikkelen van de plannen.

Geomij is daarom een belangrijke partner voor omgeving adviseurs als het gaat om het ontwerpen van nieuwe plannen voor de leefomgeving. Geomij heeft ruime ervaring om deze data in te winnen en te bewerken zodanig dat uw ingenieurs en planologen met de meest actuele en nauwkeurige informatie uw plannen kunt maken.
Dit begint bij de eerste 0-meting om de huidige situatie in verder in beeld te brengen. Als de plannen gereed zijn wordt Geomij betrokken bij de kadastrale perceelsvorming waardoor er weer rechtszekerheid is met betrekking tot eigendom van de percelen. Vervolgens is Geomij veelal in opdracht van aannemers betrokken bij de uitvoeringswerkzaamheden. Tenslotte als de projecten zijn opgeleverd moet de nieuwe actuele situatie worden ingemeten ten behoeve van de basisregistraties maar ook voor organisaties die deze data nodig hebben voor hun beheersysteem.

Gedurende het project kan Geomij voor u een GEO platform inrichten waardoor belanghebbenden visueel inzicht krijgen in de plannen en de vorderingen van het project.

Met Geomij zet u de juiste stappen op weg naar een goed ingerichte omgeving. Niet met algemene verhalen en adviezen, maar met informatie, diensten en producten op maat. Passend bij uw ambities en in een logische volgorde.

Geef mij advies

Wil je meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen?

Danny Wouters
Directeur
T. 0475-402829
Scroll naar boven