Onze klanten

Gemeenten

Gemeenten hebben te maken met grote vraagstukken om hedendaagse problemen op te lossen. Denk aan woningnood, wateroverlast, hitte overlast, verkeersproblematiek, streven om energie neutraal te zijn en leefbaarheid van de omgeving. Daarbij opereren ze tussen een wettelijk kader en een steeds mondiger wordende burger.

Locatiecomponent: GEO-data

Vraagstukken met een locatie component waarbij actuele, uniforme, volledige en correcte geodetische data en GIS informatie steeds belangrijker worden. Geomij heeft ruime ervaring met inwinnen en beheren van GEO-data. Om zowel projectmatig als beheersmatig deze data in te winnen en te bewerken en om uw systemen te vullen.

Geomij ondersteunt bij bijhouding en beheer

Geomij heeft meerdere diensten ingericht om gemeenten te ondersteunen. Wij maken hierbij gebruik van diverse inwinmethoden. Bovendien zijn wij bekend met en beschikken over alle benodigde gangbare software applicaties. Daarnaast maakt Geomij, conform overheidsbeleid, veelvuldig gebruik van open data.

Inrichten GEO-platform

Tenslotte kan Geomij je helpen met het inrichten van GEO-platformen. Hiermee krijgen burgers visueel inzicht in de gemeentelijke plannen en indien gewenst kunnen zij ook participeren en meedenken.

Op weg naar één digitale omgeving met Geomij

Met Geomij zet je de juiste stappen op weg naar een goed ingerichte (digitale) omgeving. Niet met algemene verhalen en adviezen, maar met informatie, diensten en producten op maat. Passend bij je ambities, en in een logische volgorde. Wij kunnen GEO en GIS medewerkers, beleidsmakers en uitvoerders ondersteunen om ambities waar te maken.

Geef mij advies

Wil je meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen?

Sylvia Jansen
Commercieel Directeur
T. 0475-40 28 29
Scroll naar boven