Onze diensten

Je terrein in beeld

Heb je een stuk grond of terrein dat je opnieuw gaat inrichten? Dan is de kans groot dat je wilt weten hoe dat terrein er nu bij ligt. Niet alleen visueel, maar ook als 3D model zodat (tuin)architecten en beheerders eenvoudig een nieuw ontwerp kunnen maken.

3D model

Het 3D model wordt gevuld met alle, voor jou, relevante objecten die op dat moment in je terrein aanwezig zijn. Dit kan variëren van gebouwen tot beplanting en looppaden. De modellen worden door architecten en tuinarchitecten gebruik om een ontwerp te maken en om aan te sluiten op de bestaande objecten. Zo wordt het al snel duidelijk hoeveel ruimte er is voor een aanbouw, vijver of bestrating. En moet er grond worden afgevoerd of juist worden aangevoerd.

Digitaal Terrein Model (DTM)

Wij brengen je terrein in beeld oftewel we maken een Digitaal Terrein Model (DTM). Onze opdrachtgevers hebben diverse redenen om hun “Terrein in Beeld” te krijgen. In de meeste gevallen volgt een herontwerp van het terrein.

Geomij brengt je terrein in beeld

Onze specialisten komen bij je langs en samen lopen we door het terrein. Je geeft aan welke objecten wij in je model moeten opnemen. Geomij meet en scant de omgeving en verwerkt dit tot een bruikbaar model in het gewenste bestandsformaat.

Geef mij advies

Wil je meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen?

Danny Wouters
Directeur
T. 0475-402829
Voordelen
op een rij
  • Je ontvangt van ons een 2D en 3D bestand met daarin uw terrein en alle door u gewenste topografische elementen.
  • Je krijgt de ruwe puntenwolk/meting zodat jij / de opdrachtnemer zelf verder kan modelleren.
  • Je krijgt de beelden die we hebben gemaakt van je terrein.

Voor wie

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Projecten

Bekijk hier onze projecten uitgevoerd voor Je terrein in beeld

Nieuwe projecten worden zo snel mogelijk toegevoegd.

Scroll naar boven