Onze diensten

Geometrische controle

Wil je laten controleren of uw data geometrisch nog actueel is? Wij maken een analyse van je bestanden en vergelijken deze met de meest recente open geometrische data en onze eigen data. Als het nodig is kunnen wij ook nieuwe actuele data inwinnen.

Beheerdata van uw assets
Beheerders van assets beschikken vaak over een beheersysteem met data. Vaak worden er op basis van data in dit systeem beleidskeuzes gemaakt en plannen uitgevoerd. Helaas blijkt regelmatig dat de data niet toereikend zijn om de plannen goed uit te voeren: data zijn bijvoorbeeld niet actueel, incompleet, niet consistent of te onnauwkeurig. Wij kunnen geodetische data controleren en up-to-date maken. Dit doen wij in eerste instantie met behulp van open data omdat deze gratis toegankelijk is. Wij verifiëren eerst deze open data om de toegevoegde waarde goed te kunnen bepalen.

Beheerdata opwaarderen
Is deze data ontoereikend om je beheerdata op te waarderen? Dan ontvang je van ons een voorstel met een plan van aanpak hoe wij de data kunnen opwaarderen met data uit onze systemen. Of we winnen opnieuw actuele data voor je in met de gewenste geodetische nauwkeurigheid.

Beheerdata inwinnen
Voor het inwinnen van nieuwe data maken we gebruik van diverse inwintechnieken. Vaak gaat het om inwintechnieken waarbij grootschalig data wordt ingewonnen. Denk hierbij aan scannen, mobile mapping, luchtfoto's, gevlogen lidar of satelliet-data.

Klantenportaal
Wij kunnen geometrische data in het gewenste formaat beschikbaar stellen. Bovendien kunnen wij je ook, via ons klantenportaal, toegang geven tot de relevante data. Met de juiste geometrische data kun je je plannen tot uitvoering brengen en je assets beheren.

Geef mij advies

Wil je meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen?

Sylvia Jansen
Commercieel Directeur
T. 0475-40 28 29
Voordelen
op een rij
  • Je maakt je plannen op de meest actuele beschikbare data.
  • Je kunt belanghebbenden overtuigen met heldere informatie over de bestaande en gewenste situatie.
  • Alle data eenvoudig toegankelijk via ons klantportaal.

Voor wie

Woningbouwvereniging

Je kunt bij ons als woningbouwvereniging terecht voor GEO-gerelateerde en kadastrale vraagstukken over je woningbestand.

Lees meer

Projecten

Bekijk hier onze projecten uitgevoerd voor Geometrische controle

Scroll naar boven