Landmeetkundig maatwerk

24 jan

Projecten  landmeetkundig-maatwerk

 

Vele klanten benaderen Geomij voor specifieke (maatwerk) projecten.

 

Geomij heeft onlangs in opdracht van PlanBouw uit St. Odiliënberg de maatvoering mogen verzorgen voor de fundering en ankers voor het buizenframe van een nieuw te bouwen reuzenrad. Het gigantische reuzenrad, met een hoogte van 50 meter, is ontworpen door Vekoma Rides Manufacturing BV en op hun terrein in Vlodrop geassembleerd.

 

De funderingen en ankers van de base- en voetplaten van de buizen zijn door onze ervaren maatvoerder in het terrein onder precieze hoeken en exact gelokaliseerd uitgezet. De bouwer van het reuzenrad heeft ons gecomplimenteerd met het perfecte maatvoeringswerk.
De stramienlijnen die als basis door onze maatvoerder op de grond zijn aangeven moesten immers over 50 meter de hoogte in worden geëxtrapoleerd.
De onderdelen van het reuzenrad paste allemaal perfect. Inmiddels heeft het reuzenrad zijn hoogste punt bereikt en zijn als finishing touch de prachtige gondels aangebracht.

 

                   

 

Andere voorbeelden zijn:

 

  • Terrein- en hoogtemetingen
  • DTM-metingen
  • Profielmetingen
  • Kadastrale metingen
  • BGT- en IMGeo mutatiemetingen
  • Volumebepaling

 

In goed overleg bepalen wij met u de gewenste detaillering van de in te winnen onderdelen en de hierbij gewenste nauwkeurigheden. Door onze kennis en ervaring zijn wij ook STERK IN MAATWERK: samen met u verzorgen wij uw landmeetkundige werkzaamheden.

 

De specialisten van Geomij staan voor kwaliteit, deskundigheid en flexibiliteit.
Vanwege de omvang van ons personeelsbestand, wij hebben meer dan 30 landmeetkundige specialisten in dienst, zijn wij flexibel en kunnen wij u ook op korte termijn van dienst zijn. Onze deskundige landmeetkundige medewerkers zijn goed opgeleid en denken met u mee. Bovendien werken zij met moderne landmeetkundige apparatuur van Trimble die op de uiteenlopende projecten kan worden ingezet. Uiteraard staat hierbij de kwaliteit van ons product centraal.

 

Wij stellen graag voor u een vrijblijvende offerte op, zodat u vooraf weet wat de omvang van de kosten zijn.

 

Heeft u een maatwerkproject?

Neem dan contact met ons op!
T 0475-40 28 29 of E offerte@geomij.nl

 


Geomij Sterk in Meetwerk

menu