Geomij nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van al het nieuws van Geomij. Het meest actuele nieuwsartikel wordt als eerste getoond. Als u het hele nieuwsbericht wilt lezen klikt u op lees meer.

oktober 1, 2018

Geomij: inmeten grenzen Beek

Geomij start op 1 oktober de landmeetkundige werkzaamheden in het project Verkavelen voor Groei (VvG) Beek. Wij verzorgen het volledige...
Read More
april 26, 2018

Geomij bij Trimble

Geomij collega's bezoeken met vakmensen uit het geodetische werkveld de Trimble fabriek voor Total Stations en Laserscanners in Zweden. Een leerzaam bezoek!
Read More
april 10, 2018

Stem op GeoFort!

GeoFort is in de race voor de Museumprijs 2018 en iedere stem telt! Stemmen kan van 3 april tot 8 mei. Met jouw stem maak je ook kans op een reis voor 2 personen naar New York! Ga naar www.museumprijs.nl/geofort en stem!
Read More
maart 19, 2018

Light Run Roermond

Enthousiaste Geomij medewerkers rennen mee in de Limburg Light Run in Roermond.
Read More
maart 9, 2018

Geomij viert 25 jarige jubilea

Dinsdag 6 maart heeft Geomij twee 25 jarige jubilea gevierd. Roland Storms (Landmeetkundige) en Sylvia Jansen (Commercieel Directeur)
Read More
januari 9, 2018

Geomij website nieuwe foto’s

Geomij heeft recent haar vernieuwde website voorzien van prachtige eigen foto’s waarop onze landmeetkundig specialisten aan het werk zijn. De foto’s zijn gemaakt door een professionele fotograaf die een dagje met onze landmeters op pad geweest.
Read More
november 9, 2017

Geomij zoekt collega’s

Bekijk onze vacatures en neem contact met ons op.
Read More

Geomij Sterk in Meetwerk

Natronchemieweg 3a
6049 CN Roermond

Volg ons: Volg Geomij ook op Linkedin


T 0475- 402829
E offerte@geomij.nl

disclaimer

menu