Geomij bij Trimble

26 apr
Geomij landmeters Trimble

Collega’s van Geomij hebben met andere vakmensen uit het geodetische werkveld de Trimble fabriek in Zweden bezocht. Een leerzaam bezoek!

Trimble fabriek Zweden

Collega’s van Geomij hebben met andere vakmensen uit het geodetische werkveld een uitgebreide rondleiding gehad in de Trimble fabriek in Danderyd, Zweden. Op deze locatie worden voor de gehele wereld alle Total Stations en laserscanners geproduceerd. De Geodimeter, toonaangevend vanaf 1941 in vele ontwikkelingen, heeft aan de basis gestaan van de huidige apparatuur.

Op uitnodiging van Geometius hebben zij vorige week een kijkje achter de schermen kunnen nemen bij het productieproces van de instrumenten van Trimble. Een leerzaam bezoek, want er komt toch echt veel meer bij kijken dan het in elkaar schroeven van onderdelen! Met name de uitgebreide controles en kalibraties gedurende het productieproces zijn indrukwekkende stappen.

Naast deze rondleiding is het uitbreiden van het relatienetwerk met medewerkers van andere bedrijven een meerwaarde. Het geeft inzicht waar andere bedrijven zich in specialiseren, welke toepassingen men benut en het bevordert mogelijke toekomstige samenwerking. Kortom veel wijzer geworden in zo’n korte tijd.


Geomij Sterk in Meetwerk

menu